Engelsk flag

Hvordan få tv-programmer på lufta?

Vi hjelper organisasjoner og enkeltpersoner med å få sitt budskap på den nasjonale TV-sendingen. Dette er hva som må til:

1. Meld deg/din organisasjon inn i Foreningen Frikanalen her:

http://frikanalen.no/om/innmelding

Når medlemskontingent er betalt og du/din organisasjon er registrert i vårt system, vil vi sende deg en mail med brukernavn og passord. 

2. Før du laster opp, se til at innholdet ikke er avgiftspliktig til Norwaco/TONO eller lignende. Sendingene på Frikanalen forutsetter at sendingene er ikke-kommersielle. Dette er det som gjør at du kan sende så mye du vil for en liten medlemskontingent.

3. Last videoen din opp til vår server (ftp.frikanalen.tv) med tildelt brukernavn og passord. Veiledning på ønsket format finner du i menyen til høyre under "formater og logistikk". FTP-opplasting (med f.eks filezilla) viser seg å være mer stabilt og anbefales for lengre videoer.

4. Når innslaget er lastet opp, gå inn på http://beta.frikanalen.no.

5. Dagen etter at sendetiden er booket blir den annonsert i "sendeplanen". Her kan alle se videoene direkte ved å trykke på klippet i sendeplanen eller i vidoeoversikten. Den blir først tilgjengelig på nettsiden når videoen er sendt.

Sendingen er tilgjengelig fra 12:00 til 17:30 hver dag på RiksTV.