Engelsk flag

Protokoll for Årsmøtet 2016

Se vedlegg

Protokoll for Årsmøtet 2015

Se vedlegg

Protokoll for Årsmøtet 2014

Se vedlegg.

Norge på toppen av CMFE sin liste - Sammen vil vi revitalisere åpne kanaler i Europa

Community Media Forum Europe setter oss øverst på pallen pga vår unike nasjonale formidlingsplikt på luft og kabel. Det veier også positivt at vi har vært svært kostnadseffektive som en nettsyrt TV kanal der produsentene fungerer som redaktører og selv har kunnet styre både opplasting og programmering av sendeplan.

http://www.cmfe.eu/60-uncategorised/206-first-country-ranking-of-community-media

Frikanalen på sosiale medier

Frikanalen er tilstede på sosiale medier, og siden aktiviteten der har tatt seg opp føler vi det betimelig å minne om det.

For oppdateringer og nyheter, følg oss gjerne på Facebook eller Twitter!

Frikanalen.tv er i beta

Frikanalen har flytter serverparken til Chateau Neuf og oppgraderer til et nytt TV-system basert på åpen kildekode. Den nettbaserte administrasjonen er derfor nede. Sendingen på Riks TV og Altibox vil bli avviklet som normalt. 

Sendeplan finner du her: http://beta.frikanalen.tv/guide/

Frikanalen ber Stortinget om å opprettholde statsstøtten i 2013

Regjeringen har lagt frem et forslag om at tilskuddet til Frikanalen skal kuttes i 2013. Dette er svært beklagelig, sier Frikanalen i et innspill til Stortingets kulturkomité.
TV er i vekst, og for det organisasjonene, det frie produksjonsmiljøet, studentorganisasjonene, kringkastere med flere, vil det være svært uheldig å legge ned Frikanalen 1.1.2013. En voldsom frivillig innsats er lagt inn, miljøer er bygget opp og begynner nå å bære frukter.

Frikanalens nett-tjenester er tilbake

Etter noen dager med omfattende tekniske problemer, er frikanalen.tv og admin.frikanalen.tv igjen tilgjengelig. Utviklingen på en ny versjon av nettsidene fortsetter parallelt.
Vi beklager eventuell umake dette har medført for våre brukere.

Svar til VG-artikkelen, 13.mai

VG-artikkelen om Frikanalen som ble publisert 13. mai er dessverre svært ensidig og utelater mange positive aspekter ved hva Frikanalen er og utretter. Vi har derfor et ønske om å komme med noen punkter i forhold til hva vi bidrar med.

Frikanalen sender nå på RiksTV, Altibox, Get og Canal Digital

Vi har gjennomført prøvesendinger via TV8 på Get og Canal Digital. Følg oss på TV8s lokale kanaler mellom kl 14:00 og 17:00!
Vår RiksTV-sending går som normalt fra 12:00-17:30, og 24 timer i døgnet på Altibox.
Nettjenestene som er demonstrert i denne videoen vil forøvrig blir oppgradert i løpet av 2012: Hvordan få programmer på lufta
 

Syndiker innhold